Dnevni podsetnik za dobre vibracije 28-03

 📬 Utorak, dan Marsa 📬

A na Nebu dinamika… naravno pozitivna. Mesec u Blizancima ima još samo kvadrat sa Neptunom iz Riba, pa prelazi u Prazan Hod i od 12h22 prelazi u znak svog sedišta, znak Raka, i odmah sklapa konjunkciju sa Marsom, pa posle toga sklapa trigon sa Saturnom iz Riba. Takođe, danas na Nebu imamo i lepu konjunkciju između Merkura i Jupitera na 18° Ovna.

Naravno da će na početku dana energije kvadrata između Meseca iz Blizanaca i Neptuna iz Riba malo da nas protiv naše volje povuku u jedan malo konfuzan i haotičan period, gde će nam misli vrludati tamo-amo, a raspoloženje se menjati naglo i teško da ćemo moći da se odupremo subjektivnom načinu razmišljanja. Sada će biti na snazi ona tanka linija između intuicije i „babi se snilo ono što joj milo“, tj između onoga što se zaista dešava i onoga što mi iz dubine naše (skriveno romantično-upotijske) Duše želimo. Ove energije mogu da nas na kratko danas odvuku na stranputicu, ili čak nas sateraju u ćorsokak, kada se budemo našli u nekim situacijama i u kontaktu sa nekim ljudima koji će se ispostaviti potpuno drugačijim nego što smo ih mi doživeli (tj želeli da verujemo da su takvi „po našoj meri“) Dodatno, ovaj aspekt donosi i loše vremenske uslove, pa i onaj ko nije metereopata, danas će postati upravo to. Možemo da se osećamo slabo, iscrpljeno, mnogo toga će nas umarati i smarati, a i koncentracija može da bude dovedena u pitanje, pa se zato pripazite povreda i u saobraćaju (!) i takođe pripazite se prehlada, ali i obratite pažnju na ishranu, jer će danas biti vrlo važno da se imaju redovni i kvalitetni obroci, dok će brza hrana i „hrana s nogu“ samo da donese probleme sa želucem i metabolizmom (i tako pojačati glavobolje i nesvestice)

Na našu sreću, s druge strane, imaćemo mogućnost da iskoristimo ovu konjunkciju između Merkura i Jupitera u Ovnu, ali samo pod uslovom da se potrudimo (na žalost neće nam pasti sa Neba rešenje & odgovor, moramo da budemo budni i da ne dozvolimo da nas Mesec i Neptun uspavaju) Ova konjunkcija nam donosi želju da nadogradimo svoje znanje i umeće, i da popravimo komunikaciju & sporazumevanje sa okolinom, i može da nam pomogne da se nađemo „na istim talasnim dužinama“ sa drugima, ali samo pod uslovom da budemo tolerantni, otvorenog uma, i spremni za nove informacije, koje mogu, ali i ne moraju, da budu pozitivne (jer i Merkur i Jupiter su još uvek pod sunčevim zracima, pa 100% pozitivan enefak ove konjunkcije nije u mogućnosti da se ostvari) Njih dvoje pored novih informacija, mogu da nam donesu i kontakte sa ljudima sa kojima nismo dugo bili u kontaktu, osobe koje često putuju, ili žive u inostranstvu, ili pak da nam dovedu na naš Put nova poznanstva koja će vrlo brzo da postanu bliska i zanimljiva. Ova konjunkcija, čak i ako je pod uticajem Sunca i dalje, može da donese isnpiraciju i nove ideje, koje prvenstveno mogu da nam pomognu na polju posla i finansija (posebno povoljan dan za privatnike ili one koji rešavaju neka birokratska pitanja)

Mesec udružen sa Marsom i Saturnom je više nego pozitivna energija, jer prvenstveno donosi ambiciju i želju ka uspehom, koja je prožeta disciplinom i uspornošću. Naravno da je ovo odlična energija za poslovanje, posebno uz Merkur konjunkciju Jupiter, pa eto dobrog dana za slanje prijava za nov posao, odlazak na razgovor za posao, ili pak razmenu ideja sa nadređenima u cilju da se poboljšaju neke stvari ili iz poslovnog ugovora, ili pak na samom radnom mestu. Mesec i Mars nam konkretno donose fizičku snagu, posebn jer je sam Mesec u znaku svog sedišta. Naravno, može da donese i gomilanje energije, pa nije loše da se ona usmeri ili na neke lagane fizičke vežbe, ili pak neki kreativan rad. S druge strane Mesec sa Saturnom će nam dovesti u red oscilacije emocija i zaustaviti subjektivno posmatranje i reagovanje na situacije i ljude oko nas. Takođe, može da nas okrene ka starijim osobama, u cilju da se posavetujemo sa njima i da na taj način još bolje iskoristimo konjunkciju Merkura i Jupitera, i brže dođemo do željenog odgovora ili rešenja. Mesec sa Marsom i Saturnom će fokus da stavi na dom, sigurnost, komfor i trud da se sve to sačuva i ojača. Njih troje mogu da nam vrate neke osobe iz prošlosti, ili da nas dovedu u kontakt sa uniformisanim licima, stručnjacima, majstorima, zakonodavcima i to treba iskoristiti na najbolji mogući način.

Категорије: Ознаке: , ,