Dnevni podsetnik za dobre vibracije 10-03

🎡 Petak, dan Venere 🎡

A na Nebu Mesec u Vagi koji će imati inkonjunkciju sa Suncem i Neptunom iz Riba, opoziciju sa Venerom iz Ovna, i trigon sa Marsom iz Blizanaca.

Nebo je još uvek ispunjeno nečim što izgleda kao nemirna energija, ali ponekad tek kada stvari postanu neprijatne, mi se potrudimo da pronađemo nove načine postojanja i novi smer za naše Putovanje. Meseca se suprotstavlja ne samo Suncu i Neptunu, već i Veneri. Tako nastaje tenzija između onih koji žele da sačuvaju mir, i onih koji bi da nešto promene, te na Mesecu uz pomoć Marsa ostaje da održi stabilnost u ovoj borbi „između dve vatre“. Za nas danas može da bude važno da donesemo odluku da treba da pronđemo svoju sigurnu luku, ili da joj se pak vratimo, ili pak da poradimo na našim ciljevima i prioritetima, da pronđemo svoj unutrašnji centar, da donesemo zrelije, odgovornije i praktičnije odluke. Danas je dan kada treba da pronđemo ravnotežu između tradicije i nečeg novog i modernijeg. U međuvremenu dok se dešava ova inkonjunkcija sa Suncem i Neptunom, Venera počinje od danas da testira naše odnose sa drugima preko opozicije sa Mesecom, kao i našu posvećenost, kako prema našim ukućanima, tako i između nas i naše jače & lepše polovine, ali i kod mnogih po pitanju karijere i finansija ili prema sebi samima. Svi oni koji su (ne)svesno robovi rutine i navika, i imaju stav „ma to se podrazumeva“ tj „što ja da menjam, ako treba, promeniće se samo il iće to neko drugi da uradi umesto mene“, danas dolaze u situaciju kada će se naći na raskrsnici i morati da odlučite da li ćete promeniti nešto u svom životu ili ne, a ako odlučite da menjate nešto, pripazite se kako ćete sprovesti te promene.

Čuvajte se stava da nešto treba da menjate samo zato što su vam to drugi rekli, a ne zato što to zaista iskreno želite i osećate da vam je to suštinski potrebno. Možda će nekim od nas biti od danas potrebne samo neke manje promene, nova ali manja životna iskustva, nova interesovanja ili neki hobi, tj odmor od rutine i navika zbog trigona koji Mesec ima sa Marsom, a ne kompletna promena i obrtanje života naopako, zato pomno pratite Znake pored Puta, a danas će ih biti pregršt, i polako donesite odluke koje se tiču vašeg Života i vaše budućnosti. Kada su emotivni odnosi sa porodicom ili lepšom & jačom polovinom u pitnju, dajte jedno drugome prostora za disanje, tj samostalni rast. Cenite svoj život ako ste slobodni, prevaziđite ideju da to pošto ste sami ne znači da ste sami jer vas niko neće, već shvatite da samo još nije došlo pravo vreme za vas da budete u društvu prave jače & lepše polovine, i da još nije vreme da zasnujete porodicu. Umesto toga, investirajte u svoju budućnost tj u sebe. Ponekad se Sreća pojavi na najneočekivaniji način, ali da bi se ona pojavila, prvo je potrebno rešiti neke situacije koje će joj otvoriti Vrata. Ne možete započinjati nešto novo, ako ono što radite niste završili do kraja, jer niti ćete imati vremena niti iskustva da spoznate nove povoljnosti koje su vam stigle u susret. Danas isto tako treba da se podsetite da ako je nešto dobro za vas, to ne znači da je to dobro i za druge, ali i da ako vi niste u svom balansu, da vi nikako ne možete da pomognete nekome na ispravni način, pored sve svoje dobre volje.

Категорије: Ознаке: , ,