Šta nam donosi retrogradni Saturn?

○ Podznak Jarac ○

Tranzitni retrogradni Saturn prolazi kroz vaše 1 polje i donosi vam vaših „5 minuta“. Sada ćete napokon imati prilike da uvidite zašto su vam se dešavale sve neprijatne, teške i tužne situacije do sada. Sada ćete uvideti koliko ste sazreli za vrlo kratko vreme i koliko ste puno mudrosti stekli „hodajući po užarenom kamenju“. Sve dosadašnje životne lekcije će se sada pretočiti u živopisni spektar novih životnih prilika, počevši od novih prikila da nadogradite svoje znanje, poboljšate svoju poziticu na poslu ili pak da uredite svoj privatan & emotivni život, i to sve zahvaljujući vašim zrelim sagledavanjem života i uspešnim rešavanjem važnih (i teških) karmičkih grešaka i lekcija.


○ Podznak Vodolija ○

Tranzitni Tranzitni retrogradni Saturn prolazi kroz vaše 12 polje i dovodi vas u situaciju da ste u fazi kompletnog preispitivanja vašeg celokupnog života, vašeg odnosa sa roditeljima & rođacima, koliko su vam do sada bili podrška ili ne, odnos sa lepšom & jačom polovinom, da li vas taj emotivni odnos čini srećnim ili ne, da li vaše životne odluke do sada su vas dovele do željenog radnog mesta i društvene pozicije ili nisu. Sada je vreme da se preseku neke stvari (odnosi) i „okrene nov list“. Takođe, u ovom periodu imaćete prilike da uđete u svet mistike, magije, ezoterije i dubokih spiritualnih iskustava, i da se preko snova ili dežavu situacija prisetite svojih prošlih života, i na taj način takođe odradite svoje Karmičke greške i unapredite svoju Dušu.


○ Podznak Ribe ○

Tranzitni retrogradni Saturn prolazi kroz vaše 11 polje i stavlja fokus na vaš odnos prema drugima, prema vašim prijateljima, poznanicima, kolegama, ali i manjim & većim grupama i udruženjima. Takođe, doneće vam mogućnost da uvidite koliko sami, a koliko uz pomoć prijatelja ili neke grupe, ste u prilici da ostvarite svoje želje & planove & ciljeve & projekte koje smatrate vrlo važnim u svom životu. Sada je prilika i da pročistite krug ljudi i da ostavite pored sebe samo one koji žele iskreno da posavetuju i koji su u mogućnosti da vam izađu u susret i pomognu vam u vašem napredovanju kroz život.

Категорије: Ознаке:

3 Comments

  1. Повратни пинг: Jul 2020 – Dnevnik Jednog Astrologa

Затворено за коментаре.