Šta nam donosi retrogradni Saturn?

Spagyric-Secrets-of-The-Alchemists

Saturn sam po sebi predstavlja odgovornost, disciplinu, težak rad, ograničenja, prepreke, odlaganja, negiranja, blokiranja, pravljenje grešaka iz kojih se nadograđuje životno iskustvo. Pošto je on vladar Karme, naravno da će sad ovako u svom retrogradnom kreatnju da nam donese lepezu različitih događaja iz prošlosti koje ili nismo odradili do kraja ili nismo naučili pravu lekciju iz te situacije ili pak u odnosu na tu neku osobu iz prošlosti.

Dodatno, ovaj tranzitni retrogradni Saturn će se par puta u toku 2020 susresti sa tranzitnim Marsom dok ovaj bude bio u znaku svog sedišta, u znaku Ovna, što znači da će 2020 posebno od druge polovine godine da nam bude naročito „dinamična“ i da će nam se tada pružiti prilika da kroz vrlo teške životne situacije (izaozve) uvidimo suštinu problema (karmičku grešku koja i pravi problem) i da preokrenemo situaciju u našu korist!

Saturn će biti stacionaran već od 09. Maja u večernjim satima, zvanično kreće retrogradnim hodom 13. Maja takođe u večernjim satima (on je i ovako noćna planeta) i njegov retrogradni hod će trajati sve do 26. Septembra kada će ponovo biti stacionaran, a ponovo kreće direktnim hodom od 01. Oktobra, a svoju pravu brzinu (da se vrati na stepen odakle je krenuo retrogradno) dobiće tek od 03. Januara sledeće godine (u isto vreme kada i Mars bude iz Ovna prešao u znak Bika)

Da vidimo šta će svakom znaku Zodijaka da donese u narednom (dužem) periodu ovaj retrogradni tranzitni Saturn?

Podznak Ovan & Bik & Blizanci

Категорије: Ознаке:

3 Comments

  1. Повратни пинг: Jul 2020 – Dnevnik Jednog Astrologa

Затворено за коментаре.