Ovan Februar 2020

Ovan

Dobrodošli u Februar dragi Ovnovi. Januar se završio sa vrlo napetim i dinamičnim interakcijama sa vama bliskim osobama.

Pošto vama vlada borbeni ratnički Mars, naravno da je predhodni period bio izuzetno naporan na mnogim poljima vašeg života, na poslovnom planu je vaš temperament doneo odličnu zaradu, ali zato na privatnom planu je umalo doveo do trajnog prekida nekih odnosa.

03-02 Merkur prelazi u znak Riba što će za vas da znači aktiviranje vaše, skrivene, romantične prirode. Ovaj Merkur će tako da vam omogući da izbalansirate suptilne emocije sa izgarajućim strastima. Takođe, odličan period i da razgovarate sa bliskim osobama i rasčistite probleme koji vas sve već neko vreme muče, a posebno će dobro vama da dođe, jer će Merkur u Ribama da vam pomogne i da čujete drugu stranu, a ne samo da je slušate, pa će tako i sporazumevanje bolje da ide.

ovanOd 07-02 planeta ljubavi i životnih blagodeti ulazi u vaš znak, znak Ovna, te će tako od onda sve polako da tim poljima da se dovede u red. Ova Venera u Ovnu će najviše da pomogne na privatnom planu, jer dok je bila u Ribama, vaš privatan život i nije bio baš nešto prijatan.

01ovanPun Mesec u Lavu 09-02 će vam doneti mogućnost da ostvarite mnoge svoje planove i želje. Pa će vas tako u narednih 2 nedelje pratiti neočekivana sreća, imaćete prilike da upoznate zanimljive ljude (na visokim pozicijama u društvu) i da na taj način bolje organizujete svoj život.

OVAN
https://gabriel-picolo.tumblr.com/

ovanOd u isto vreme kada Merkur iz Riba kreće retrogradno, i Mars prelazi u znak Jarca i par dana posle toga i Sunce prelazi u znak Riba, pa će najviše imati uticaja ovog puta na vaše finansije i posao. Može vam doneti ne samo pregršt novih ideja, već i veći broj ponuda koje vam se mogu isplatiti, ali moraćete da povedete računa sa kim poslujete, jer nešto kasnije, sklopljeni ugovori ili mogu da vam donesu probleme sa zakonom, ili pak da poslovni projekat krene pogrešnim tokom.

ovanPoslednjih 10tak dana Februara uz dinamični trio Sunce Mars Merkur i Mlad Mesec u Ribama vam može doneti poslovno putovanje, ili neočekivana dešavanja vezana za dom & porodicu i jednog rođaka. Moraćete imati dosta strpljenja, ako želite kako treba sve to da oranizujete i uskladite sa svojim svakodnevnim obavezama. Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na cirkulaciju, krvnu sliku i donje ekstremitete.


Poruka Anđeoskog Tarota za Februar 2020

Vitez Pehara

20161130-Knight-of-WaterVitez Pehara ukazuje na povratak svojim principima. Ova karta je slika čoveka koji se nakon dugog putovanja i lutanja vraća kući.

To znači da ćete danas zaboraviti na okruženje, probleme i izazove svakodnevice i da ćete se vratiti iskrenim željama svog srca.

Imate želju da radite ono što vas ispunjava, da se bavite stvarima u kojima ste najbolji i ne odustanete od svojih snova.

Kada se pojavi ova Karta, to je simbol sreće na ljubavnom i finansijskom planu. Ako ste usamljeni, moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam brzo ukrasti srce, za one koji su u ljubavnom odnosu, sledi period dobrog usklađivanja sa lepšom & jačom polovinom.

Takođe, očekujte priliv novca, a savetuje se da ulažete u projekte koji će vam doneti obilje u budućnosti. Osećate da ste duhovno jači i imate više samopouzdanja. Ne obazirite se na toksične komentare okruženja i zapamtite, svake promene koje u toku ovog meseca pokrenete, pokazaće se kao isplativa odluka u bliskoj budućnosti.


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

point

Praznične Astrološke Konsultacije

Категорије: Ознаке: , , ,

1 Comments

Затворено за коментаре.