Bori se i Veruj i uspeh je tu

Mars Jupiter tranzit formiraju ovih dana lep aspekt sekstila na Nebu, zenit ovog dinamičnog aspekta je 12. Novembra, ali ćemo njegovu energiju osetiti i nekoliko dana pre i nekoliko dana posle.

tenorOvo je na neki način dobitna kombinacija za uspeh, obnavljanje snage, volje, Vere i to na jedan lagan, spontan, prirodan, način.

Ovaj tranzit može da nam pomogne da imamo dovoljno samopouzdanja i hrabrosti da pokrenemo nešto novo u našem životu ili pak završimo nešto što smo otaljavali do sada.

Jeste da je Mars u znakuVage, gde je njegov izgon, ali ipak sam Jupiter je jači, jer je u svom znaku sedišta, te će on tako da bude „inicijalna kapisla“ ~ posebno u periodu kada sam bude sklopio konjukciju sa Venerom (vladarkom ovog Marsa)

(naravno, pod uslovom da ove dve planete imaju dobre aspekte sa našim natalnim planetama)


Sve što zahteva i fizičku

i mentalnu i duhovnu snagu,

sada može da se uradi & odradi

vision-for-successOvo je aspekt sreće, pobede, krunisanog uspeha, jer nam ove dve planete »pale vatru« onu iskonsku u čoveku da se (iz)bori za ono u šta Veruje i to baš posle jedne žestoke borbe, s obzirom da je sam Mars imao žestok aspekt kvadrata i sa Saturnom i sa Plutonom nedavno.

Ovo je onaj zdrav inat, ispravna tvrdoglavost, koja nas nosi do cilja.

Ovo je takođe aspekt Karme, jer uz ove dve planete, sve ono što smo do sad učinili dobro, dobrim će nam se vratiti potpuno neočekivano, ali zasluženo.


1_smart_setting-up-for-successOvo je tranzit koji nam čak pomaže u ostvarenju nekog (pomalo) sebičnog cilja (naravno cilja koji ne ugrožava ništa i nikoga, ali je nama iz nekog razloga jako stalo da to nešto dobijemo & ostvarimo)

Aspekt inicijative i borbenog instinkta prožet velikim životnim iskustvom.

Period donošenja važnih životnih odluka, uzimanja stvari u svoje ruke, oslobođenja od zavisnosti od bilo čega i bilo koga. Hrabrost da se promeni radno mesto, snaga da se promeni mesto boravka, volja da se izmene neke stvari u odnosu sa nekim.


Kako popravlja hrabrost i samopouzdanje,

tako popravlja i uslove da poboljšamo našu

i finansijsku i poslovnu situaciju.

books-to-read-for-successU ovom periodu, naši postupci će biti primećeni, shvaćeni, podržani i pohvaljeni & nagrađeni.

Nekome će stići neočekivani bonus, nekome povišica, a nekome ponuda za bolje radno mesto.

Ako ste u potrazi za poslom, ovo je dobar period i za vas. Ove dve planete vam mogu pomoći da pronađete način da se istaknete u moru drugih CV-a ili u toku razgovora za posao.


Sreća prati mnoge

i u međuljudskim, porodičnim

i posebno partnerskim odnosima

castle-loop-800x600Period kada »dogovor kuću gradi« i kada je moguće rešiti neke probleme u komunikaciji i umanjiti generacijske razlike koje i donose razlog za nesporazume i konflikte.

Dobar period da se malo osveži i oživi ljubavni odnos. Lep period za izlaske i druženja sa bliskim osobama i prijateljima ili pak upoznavanjem potencijalne simpatije ili-ti buduće lepše & jače polovine.abm-orchestrate

Ovo je period druženja, smeha, odlazaka na neke koncerte, javna okupljanja, sportska dešavanja. Period otkrivanja novih interesovanja & hobija.

Period kada se na najprirodniji način »pune baterije« i vraća Vera u Život.



Naravno, sve ovo lepo će se dešavati, samo pod uslovom da ne postoje loši aspekti (kvadrat, opozicija, kao i konjukcija) sa nekom natalnom (malefičnom) planetom ili su ove dve tranzitne planete postavljene u malefičnim poljima (6-8-12) u vašem natalu!

Ali, iako će ovaj sekstil biti ispraćen i negativnim aspektom kvadrata između Venere u Strelcu i Neptuna iz Riba, to ne mora da znači i da i vas neće makar malo da »potkači« ova pozitivna energija, posebno ako i u vašem natalnom čartu postoji aspekt između Marsa i Jupiter, bez obzira koji je aspekt u pitanju, ali … ipak, naravno, sve će ići sporije od željenog, jer i sam tranzitni Merkur je i dalje retrogradan i spaljen…

Ali to ne znači da ne treba i dalje da Verujete u sebe


Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke Konsultacije

Категорије: Ознаке: , , , , , ,

2 Comments

Затворено за коментаре.