Utorak 19. Februar 2019.

Utorak
19-02-2019
dan Marsa

Image result for Full MoonNoć nam počinje sa Hironom koji je prešao u znak Ovna, Suncem iz Vodolije koje ima 60° sa Uranom iz Ovna, i posle toga prelazi u znak Riba, kao i energijama Merkura u 0° sa Neptunom u Ribama, Mesecom u 2. dekadi Lava koji sklapa 120° sa Jupiterom iz Strelca, a u popodnevnim časovima i on menja znak, prelazi u znak Device i sklapa 180° sa Suncem (Pun Mesečak) i na kraju dana imaće 120° sa Marsom iz Bika.

Image result for Full MoonDinamična noć, a i dinamičan dan. Snovi će biti vrlo aktivni, neobični, sa puno simbolike poznate samo nama. Moguće je da će puno toga u snovima biti preuveličano i prenaglašeno, ali ipak, trebalo bi da obratimo pažnju na neke specifčne delove sna koji će imati veliku & važnu poruku za nas (vezanu za neki novac, za uverenja & Veru, za zakon ili pak za nekoga & nešto iz inostranstva)

Image result for thoughts in pastDanas se ne preporučuju ne samo zbog Punog Meseca, već i zbog Merkura u 0° sa Neptunom, bilo kakavi poduhvati, poslovni i finansijski odnosi, potpisivanje & sklapanje ugovora, kontriranje pretpostavljenima, preterivanje u hrani i alkoholu. Pored toga što su Merkur i Neptun zajedno, njih dvoje sklapaju i 60° i sa Venerom i sa Saturnom, pa tako nam misli, Duša, pamet i sve ostalo mogu biti dosta odsutni i okrenuti prošlosti, a ne sadašnjosti…

Ukoliko se ovog dana desi bilo kakva neprijatnost ~ kriv je naš nepravilan početak Lunarnog Ciklusa, tj naša neorganizovanost da usmerimo Energije u pravom smeru. Loš znak ~ ako čujete svađu kada se probudite, dobar znak ~ lavež psa ili cvrkut ptica.

Image result for Tai QiOvaj dan daje mnogo energije, ali podstiče i njenu još veću potrošnju (posebno psiho-emotivnu) zbog ovog Merkura u 0° Neptuna iz Riba. Zato danas budite pažljivi i ne razbacujte je, možete ostati bez energije. Za zdravlje bi bilo najbolje praktikovati meditaciju, Tai Qi ili Qi Gong, a ishrana bi trebalo da bude umerena ili umanjena.

Image result for spiritual cleansingDanas je zahvaljujući 3. dekadi Lava kroz koju šnjura Mesečak u toku dana povoljno bilo kakvo druženje, kraća putovanja ili planiranje dužeg puta, ili pak obavljanje poslova po kući, jer je danas veoma korisno raditi sve, što je vezano s »čišćenje«… prati podove, brisati prašinu, tuširati se {ne treba zaboraviti da je prljavština na odeći jedan od znakova duhovne nečistoće} Kristali & minerali koji mogu da pomognu su : ahat, hagat, morion i smaragd.

Predveče i uveče ne bi smeli da se zanesemo idejom da imamo dovoljno snage da uradimo nešto »na brzinu« jer će to biti samo privid i energije Punog Meseca u 1. dekadi znaka Device u aspektu sa Marsom iz Bika, već bi trebali da praktikujemo oprez, praktičnost, veštinu primećivanja detalja i da negujemo kreativnosti, koji su specifični za ovu 1. dekadu, a trebalo bi i da izbegavamo sumnju i preterivanje u analiziranju (ne)potrebnih stvari, jer ćemo tako samo da iscrpljujemo svoju mentalnu energiju i na spavanje ćemo otići ko ispuvani balon.

Категорије: Ознаке: , ,