Ponedeljak 18. Februar 2019.

Ponedeljak
18-02-2019
dan Meseca

Noć počinje sa energijama Meseca u Lavu i Sunca na 29° Vodolije i Venere u 0° sa Saturnom u Jarcu kod fixne zvezde Vega.

Резултат слика за fight dreamsSnovi neće ni malo biti jednostavni. U njima možemo da se borimo sa nekim problemima (ili konkretnim osobama) i to kroz situacije koje nas stvarno prate u životu. Samim tim, poruka snova će i biti vezana za tu neku osobu ili situaciju iz našeg realnog života koju moramo što pre da rešimo.

Mesec u 1. dekadi Lava nam donosi odlučnost, snagu, kao i konstruktivnu sposobnost i usmerenost ka cilju. Ali, u isto vreme javlja se problem da se prihvati činjenica da je danas dobar dan i da nema razloga za (nepotrebnu) brigu i paniku da će nešto krenuti naopako. Takođe, i ova konjukcija između Venere i Saturna će nam doneti konflikt između onoga što želimo i onoga što (ne)smemo.

Сродна сликаDanas ćemo biti posebno marljivi i bićemo primer drugima (kako na radnom mestu, tako i u domu) Naši postupci danas će imati mnogo veći uticaj na okolinu, nego što to možemo i da predpostavimo. Današnji dan će biti perpetum-mobile, ispunjen ambicijom i željom da se neke stvari & ljudi & situacije stave na svoje pravo mesto.

Резултат слика за dominanceS druge strane, danas ili mi, ili neko iz naše okoline, možemo povremeno da preterujemo u dokazivanju svojih sposobnosti i da negativno (ne)svesno dominiramo na drugima. Takođe, dan kada ćemo ili mi ili neko drugi biti posebno tvrdoglavi i svadljivi (zbog one strepnje da je nemoguće da nam dan prođe eto tako, lepo… pa bi mogli i da isprovociramo i baksuz…)

Резултат слика за past talismansDan je dobar za pravljenje talismana, rad sa rukama (pletenje, vez…) ali i duhovni rad na karmičkim greškama (meditacije, molitve, činjenje dobrih dela…) koji može da nam vrati u život stare probleme, pa se potrudite da ih na miran način razrešite, bez previše zabrinutosti & panike (ili pak previše samouvereno)

Резултат слика за life energyAko budemo uspeli da rešimo te probleme, mogu se aktivirati nove, snažnije, pozitivnije energije koje će nam vratiti volju & snagu za životom. Te tako, ovaj dan nam može pomoći i da se oslobodimo od tereta prošlosti (da rešimo neke karmičke greške) i da na taj način smanjimo pritisak (očekivanja drugih, ali i sopstvenih) koji osećamo već dugo vremena u odnosu na sve što se dešava u našem životu…

Резултат слика за plantŠto se tiče zdravlja, ovaj dan je okrenut revitalizaciji organizma, podmlađivanju, prirodnoj ishrani, kretanju & šetnji & lakšim vežbama. U ishrani pojačajte namirnice koje pozitivno utiču na krvnu sliku, rad srca, i peristaltiku creva. Ako treba, pred spavanje pročistite svoje bio-polje sa kristalima (crveni opal, ili rubin su najbolji za današnji dan)

Категорије: Ознаке: ,