Lenormand Karta za Subotu 26. Januar 2019.

Lenormand Karta

za Subotu 26-01-2019

39 » Kocke «

39Moderna simbolika :

Iako se ponekad naziva “srećnim” simbolom, ili jedan od onih koji donosi dobru sreću, kocke su često predstavljaju sve ono što maksimalno naglašava sve čovekove mane i loše osobine ~ poroke.

Prikazuju osobe koje uživaju u izazovima, čak iako ih to može povrediti (ili povrediti ljude koji su im bliski) ili im doneti probleme u život…

„Kockati se sa sudbinom“ tj što bi narod jednostavno rekao „Čačkati mečku pod rep“.


Tako, Lenormand » Kocke « će se povezati sa :

~ rizikom (koji najčešće šteti ugledu)
~ manama
~ porocima
~ izazivanju sudbine
~ nepromišljenim postupcima
~ preteranim samopouzdanjem


Kombinacija

Nedeljne Lenormand Karte i Dnevne Lenormand Karte

20 » Bašta « & 39 » Kocka «

Dan kada će nam se dešavati češće nego obično Marfijev zakon (ne)verovatnoće. Oscilacija od „sreće u nesreći“, do „Bože, zašo ja“. Taman sve krene kako treba i samo na jednom problem. Biće nam potrebni čelični živci i pomoć malo više prijatelja ako budemo želeli da ispravimo novonastalu »krivu drinu«…

Svaki pokušaj da se zaobiđe neko pravilo ili „ide preko reda“ danas će biti javno osuđeno, a moguće je da će neko od poznatijih ličnosti (ponovo) da bude na tapetu javnih komentarisanja, kritika, pohvala, osuđivanja. Gledajte da se što manje mešate, za svaki slučaj.

Današnji dan će pokazati koliko sav ovaj virtuelni svet u kojem se svaki dan & noć (pro)nalazimo je »mač sa 2 oštrice« i koliko je dovoljna samo jedna malena greška znaka interpunkcije da bi samo najednom izbio nesporazum, pa i svađa.

Категорије: Ознаке: , , ,