Nedeljna Lenormand Karta od 21.01. do 28.01.2019.

Nedeljna Lenormand Karta

20 » Bašta «

Osnovno značenje : društvo, društvenost, druženje (površno, ne kao karta 18 Pas prijateljsko, već negde u rangu karte 12 Ptice, opušteno, površno) javnost, javni događaji, javno mnjenje, javne prostorije, kultura u bilo kom obliku & formi, nešto što je aktuelno & moderno, „mejnstrim“, nešto što je opšte prihvaćeno (kud Turci, tu i mali Mujo, bilo dobro, bilo loše) popularni trendovi, izdavaštvo, oglašavanje, otvaranja izložbi (i ostalog) timski rad, zajednički trud, društvene mreže, složenost, prezentacija, reprezentacija, reputacija, ugled, uređivanje & usavršavanje društvenog statusa, raditi nešto javno (otvoreno) masa, gužva, velika okupljanja, mitinzi, koncerti, objaviti nešto javno (što je do tada bilo lično & tajno) poziv za izlazak, zabava, druženje, nova poznanstva, veselje, radost, susreti, proslave, sportski dogadjaji, pozorišta, bioskopi.


Nedeljno otvaranje :

Резултат слика за gardenMoguće je da će te ove nedelje dobiti poziv da izadjete negde (dnevne karte će vam reći tip tj razlog poziva)

Moguće je da ćete sa nekim razgovarati o nekom budućem društvenom dogadjaju. A isto tako je moguće, da ćete imati prijatno društvo u vašem domu i zabavljati se sa njima kao na najboljem mogućem koncertu ili javnom dogadjaju.

Ovo će biti nedelja za druženje i smeh, iskoristite ga do maksimuma, posebno ako je Dnevna karta ta koja podržava pozitivnost karte Bašta.


Ljubav :

Резултат слика за gardenZa one koji su u vezi, naravno da će ova karta da ulepša naredni period, obezbedjujući im veselje, smeh, zabavu, izlaske, provod, povećanje emocija.

Za one koji traže ljubav, ova karta obećava da će najverovatnije kada sledeći put budu izašli sa društvom da upoznaju vrlo dragu i veselu osobu sa kojom će moći da uspostave lagan emotivni odnos.


Posao : 

Сродна сликаZa one koji traže posao, ova karta savetuje da se samostalno potrudite da preko javnih servisa pronadjete odovarajući posao (iako je moguće da će neko iz šireg kruga poznanika da ima predlog za neko radno mesto)

Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje da će naredni period biti lagan i opušten i da će atmosfera na radnom mestu biti pozitivna i lepa.


Zdravlje : 

Резултат слика за gardenPošto je ovo karta zabave, naravno da će se vezati za preterivanje u iću i piću, kao i plesu (i krevet-aktivnostima) pa se preporučuje da se malo uspori i povede računa da se ne pretera.

Ako je bolest u toku, ova karta obećava poboljšanje zdravlja. Samo je potrebno puno odmora, mira i tišine i sve će se vratiti u normalu.

Категорије: Ознаке: , , ,