17. Januar 2019. Četvrtak

Četvrtak
17-01-2019
dan Jupitera

Noć nam počinje sa Mesecom kod Algola & Plejada. Težina koju ćemo da osećamo dok budemo ležali i razmišljali o našim problemima polako će se smanjivati pred zoru, kada Mesec bude prešao u znak Blizanaca.

Ako i budemo nešto sanjali, ti snovi biće prekognitivni i upozoravaće nas na nešto loše što nam uskoro stiže u susret…

Čudan dan nas čeka danas. Ovaj Mesec u Blizancima će besposleno da šnjura kroz ovaj znak i tek uveče će imati aspekt 180° sa Venerom, pa 60° sa Marsom…

Sam Mesec u Blizancima skoro uvek donosi nekakvu dinamiku, ali ovako bez aspekata u toku dana, on neće imati pravu „inicijalnu kapislu“ i nas da pokrene sa mrtve tačke, već ćemo uz njegovu vazdušastu energiju da vrludamo i mi tamo-amo ceo dan, prosipajući iz šupljeg u prazno i pitajući se kud’ nam ode dan…

Sam Mesec u Blizancima će u toku dana da pokuša da nam donese neke promene, i da uveća broj komunikacija (pored poziva, biće i SMS, Viber & WhatsApp će samo da zuje)

U toku dana imaćemo prilike da završavamo neku papirologiju, ili pak da se pozabavimo nekom kupovinom, isplaniramo neki kraći put.

Što se tiče posla, moramo da vodimo računa da ne budemo površni i da previdimo neki detalj, posebno ako je u pitanju neki posao za koji odmah dobijamo pare.

Uveče pak, kreće dinamika, jer će Mesečak da se druži sa ovim vatrenim parom, sa Venerom preko 180°, a sa Marsom preko 60° (a i ovo dvoje uskoro dodatno se spajaju preko 120°) Žurka!

Veče će tako najednom samo da oživi i da donese preko potrebnu pozitivnu energiju koja će nam lakoćom „napuniti baterije“. Tako sa leptirićima u mislima i stomaku ćemo lagano da utonemo u san.


Lenormand karta 03 » Brod «

Brod 10 pik

Osnovno značenje : put, putovanje, bilo fizičko (negde po gradu, van grada, u inostranstvo) ili dugovno (traganje za večitom istinom, religiozno itd…) nov pravac, nov put, nov smer, ali takodje se vezuje za trgovinu, bogatstvo, progres, ekspanziju, finsnsijski prosperitet i nasledje (jer kao što je u to vreme kada je Madam Lenormand živela, brodovi su bili osnovno sredstvo za prevoz tj bili su vezani za prekookensu trgovinu, donosili su uspešne poslove, zaradu itd…)

Lokacija : inostranstvo, negde baš daleko, garaže, parking, aerodrom, luka, brodogradilište, mesto koje nije ucrtano na mapi

Zdravlje : jetra, bešika, ambulanta

Vreme : 3 godine (nešto što se desilo pre 3 godine, ili će se realizovati tek za 3 godine) Četvrtak (nešto što se desilo ili će se desiti u Četvrtak, ili je vezano za osobu koja je rodjena u Četvrtak)


Kao što rekoh ~ put, bilo do prodavnice (ako je dnevno otvaranje u pitanju) bilo u inostranstvo (ako je otvaranje za duži vremenski period) Ovo je karta koja ukazuje na kretanje, pa tako slična je 01 Konjaniku, donosi pokret, akciju, progres, ali naravno znatno sporije od Konjanika.

Takodje, vezuje se za sve one dogadjaje gde osoba na neki način može da profitira (bilo poslovno, finansijski, pa čak i emotivno i duhovno) Ovo isto tako može da ukaže i na potencijalnu selidbu (ali isto tako i promenu uverenja)


Na duhovnom nivou, ova karta je signifikator Duše čoveka. Ono čemu čovek teži, o čemu sanja, o čemu se nada, o čemu mašta. Duhovni razvoj, religija… Takodje, vezuje se i za kontakt sa Višim Kosmičkim Silama i Duhovima (kroz snove, vizije…)


Dnevno otvaranje :

Image result for ShipNeke promene su na vidiku, ne planirati ništa dugoročno, jer se mogu pojaviti osobe ili situacije koje će promeniti dnevni tok razvoja dogadjaja.

Treba se opustiti i prepustiti ~ pa kud vas more odnese. Neki put ni to nije loše…


Ljubav :

Image result for ShipAko je osoba u vezi, sledi joj romantičan susret o kojem mašta, izlazak, lep provod, prijatno veče.

Ako je osoba sama, uskoro joj sledi veza sa vrlo prijatnom osobom, bogatom na više nivoa (kako duhovno, tako i materijalno verovatno)

Ova karta ukazuje ispunjenost u emotivnom životu na više nivoa.


Posao : 

Image result for ShipGeneralno Brod obećava sreću u poslu, ako osoba ima posao.

Moguće je da će njena firma početi da posluje sa ljudima iz inostranstva, ili će na neki način biti vezana za trgovinu i putovanja.

Ako je osoba bez posla, moguće je da će naći posao koji će zahtevati kretanje, kraća / duža putovanja, pa čak i selidbu i verovatno će biti posao koji će biti vezan za trgovinu neke vrste.


Zdravlje :

Image result for ShipPotencijalni problemi sa zdržavanjem vode u organizmu, pa treba smanjiti unos soli i minerala. Isto tako, pošto se ova karta vezuje za duboko ukorenjene emocije, kada je zdravlja u pitanju, treba povesti računa o (samo)obmanama i umišljenim problemima.


Kombinacija
Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte
01 » Konjanik « & 03 » Brod «

Nešto ili neko će nas danas preusmeriti da idemo u drugačijem pravcu od onoga što smo mi isplanirali za sebe.

Možda će neko na neki način nekom objavom, nekom informacijom ili postupkom da nas na trenutak natera da se povučemo i možda promenimo mišljenje o nekome ili nečemu.

Kontakt sa strancima, trgovcima, službenicima, majstorima, pa i mornarima… ko zna…

Dan kada ćemo posle dugo vremena obnoviti kontakt sa nekim, ali će se to naše druženje opet prekinuti jer ta osoba će morati da nastavi dalje put ili da se vrati kući.

Dan kada ćemo ili zbrzati neke poslove ili pak ih otaljavati u nedogled. Moramo da povedemo računa o potencijalnim grešaka, jer nas one neće samo ovako „skupo koštati“ zbog rasprave koju će izazvati, već i u bukvalnom smislu možemo da izgubimo novac zbog toga.

Dan kada možemo da očekujemo neočekivano, sitni znaci pored puta nam nagoveštavaju neke čudne, lepe, ružne, neplanirane promene… ovo će osetiti posebno oni sa jakom intuicijom ili oni koji imaju mogućnost kontakta sa Višim Kosmičkim Silama.

Категорије: Ознаке: ,