13. Januar 2019. Nedelja

13-01-2019
Nedelja dan Sunca

Noć nam počinje sa Mesecom i Marsom spojenim preko 0° u Ovnu. Dinamika… oboje još imaju i 120° sa Venerom i Jupiterom, ali i 90° sa Saturnom, a čak imamo i vidljivu 0° između Venere i Jupitera u Strelcu na nebu.

A isto tako imamo aspekt kvadrata između tranzitnog Jupitera u Strelcu i tranzitnog Neptuna iz Riba, a par sati pre toga imamo i Merkur konjukciju Saturn na 12° Jarca, a već sutra 14-01 isti taj Merkur već stiže da sklopi sekstil sa ovim Neptunom.

Nedelja, dan za odmor, ali i prpremanje za novogodišnji doček, tj kako kome volja.

Snovi će biti snažni, živi, skoro pa ćemo moći da osetimo sve što nam se dešava u njima, ali je velika verovatnoća da će to samo naša podsvest ovog puta da se poigrava sa nama i da nam neke situacije iz realnog života preseli u naše snove.

U svakom slučaju, dinamičan i užurban dan.

Ni malo vremena za odmor. Sve i svašta pronalazimo da treba da sredimo, pomerimo, operemo. Osećamo da nam je potreban makar virtuelni „nov početak“ kako bi malo promenili nešto u našoj monotonoj svakodnevnici (pa makar to bilo pomeranje fotelje s jednog kraja sobe na drugi…)

Dešavanja, pa tako i komunikacija će oscilirati od žanra Džeki Čenovih komedija, preko španskih serija, pa do Čak Norisovih akcionih filmova.

Previše kontradiktornih tranzitnih aspekata će danas biti na tapetu našeg zvezdanog neba da bi mogli iole da pohvatamo konce svega i održimo harmoniju u svim delovima našeg života.

Raspoloženje će se menjati iz sata u sat i tu ništa nećemo moći da uradimo, sem da što reče neko jednom na Twitter-u „taman odlučim da dignem ruke od nekoga, kad taj neko pošalje poruku i onda ja tako sa dignutim rukama počnem da đuskam po sobi“… Go with the flow dan…


Lenormand Karta za

Nedelju 12 » Ptice «

Резултат слика за birdsDnevno otvaranje : danas će akcenat biti na komunikaciji sa okolinom. Proverite dobro da li su sve informacije koje ste saznali tačne i potpune. Makar proverite preko Google opcije za neku vest ili informaciju, za svaki slučaj…

Сродна сликаIzbegavajte da dajete javna mišljenja o nekome ili nečemu, jer vam se to može vratiti kao bumerang i da na kraju bude priča da ste ogovarali nekoga iza njegovih ledja. Znatiželju i nemirni um utolite čitanjem neke knjige ili slušanjem opuštajuće muzike ili kroz meditaciju.


Ljubav :

Резултат слика за birdsPošto je ovo karta koja se najviše vezuje za komunikaciju (ništa drugo joj nije bitno toliko koliko da PRIČA i PRIČA i PRIČA) za pitača koji je u vezi, moguće je da će imati prilike podrobno da se ispirča sa svojom lepšom (jačom) polovinom i da rasčisti neke stvari koje do sad nisu baš bile najjasnije (iako sve mora da uzme sa rezervom i da proveri sve informacije i kod nekog drugog, za svaki slučaj)

Za onoga ko je sam, ovo sugeriše neobavezne izlaske i druženja sa možda potencijalnom simpatijom, ali će generealno sve da ostane na razgovoru i možda razmeni brojeva telefona.


Posao :

Резултат слика за birdsZa onoga koji ima posao, ovo je karta koja donosi nove poslovne ponude, dao-bog, pola od tih ponuda će moći maltene odmah da precrta kao moguće (više će da bude gradjenje kula u vazduhu) a takodje na poslu imaće puno razgovora i razmena ideja sa kolegama i predpostavljenima.

Za onoga ko traži posao, ova karta donosi poziv na razgovor ili pak poziv koji će ga obavestiti o nekom konkursu za neko radno mesto.


Zdravlje :

Резултат слика за birdsHiperaktivnost, pa samim tim i podložnost stresu.

Problemi sa pritiskom su takodje mogući.

Potrebna je tišina i mir da bi se um doveo opet u ravnotežu.

Često, može da pokaže i talasanje, slabu koncentraciju, pa i zaboravljanje.



Kombninacija
Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte
33 » Ključ « & 12 » Ptice «

Резултат слика за flying keys

Pripazite se da ne kažete nešto nekome što je trebalo da još neko vreme ostane tajna. Isto tako, pripazite se da ne pristanete na nešto olako, bez previše razmišljanja.

Budite otvoreni za razgovore i razmenu informacija, ali se uzdržite od tračeva ili donošenja zaključaka na osnovu tih podataka (jer je velika verovatnoća da će barem pola od toga da bude pogrešno)

Pronalaženje rešenja kako se osloboditi neke situacije ili osobe koja u vama izaziva osećanje nervoze, nelagodnosti ili konfuzije.

Uzbuđenje zbog velikog naleta inspiracije i kreativnosti, uživanje u muzici ili plesu, iskoristite taj pozitivni talas energija da odmorite i dušu i telo kako treba.

Категорије: Ознаке: ,