07. Januar 2019. Ponedeljak

07-01-2019 Ponedeljak, dan Meseca

Dok bude završavao svoj put kroz 3 dekadu Jarca, Mesec će sklopiti 60° sa Venerom (koja takođe, napokon, završava svoje putešestvije kroz znak Škorpiona i prelazi u znak Strelca) i imaće i 90° sa Uranom i 60°/120° sa Mesečevim Čvorovima.

Сродна слика  Dan izmešan starim i novim energijama.

Počinjemo sa Mesecom u Jarcu u 3 dekadi i sve do jutra snovi, ili misli (ko je budan i ne može da spava) će biti okrenuti prošlosti, sećanjima, bakama, dekama, rodnom mestu… izmešana osećanja obojiće nam jutro, i blaga melanholija će se mešati sa parom koja izlazi iz „prve jutarnje“…

Kako bude svanulo, tako će i energije da se promene, jer će Mesec preći u znak Vodolije. On danas neće imati puno posla, jer će od aspekata da ima samo 60° sa Marsom iz Ovna.

Možda će nam dan početi po malo bezvoljno, a možda ćemo i imati volje da uradimo nešto „pametno“ danas, ali sve do popodne, dok se ne budu susreli Mesec i Mars, verovatno ćemo da se vrtimo u krug i da „prosipamo iz šupljeg u prazno“ i nedostajaće nam, vidno, ona „inicijalna kapisla“ da uradimo nešto konkretno.

Сродна сликаPredveče  i veče će biti aktivnije, dinamičnije, veselije. Možda dobijemo poziv za izlazak ili odlazak u goste na neko slavlje.

Možda dobijemo lep SMS od „nekog nama važnog“, a ko je daleko od nas (Venera je ipak prešla u Strelca, sada kreću „ljubavi na daljinu“) a možda nas neko iznenadi posetom ili lepim poklonom.


Lenormand Karta za Ponedeljak

25 » Prsten «

Odnos, povezanost, veza, nit, opušteno & spontano prijateljstvo & druženje, spajanje, ujedinjenje, udruženje, savez, koalicija, dati nekome obećanje, ponuditi nekome nešto, draga obaveza, dobre namere, poklon, „debela“ usluga, solidarnost, deljenje, komuna, posvećenost nekome ili nečemu, dogovor, ugovor, nešto ili neko ko vezuje & spaja (slično karti Most) oslonac, podrška, „rame za plakanje“ & „draga Saveta“, razumeti nekoga (biti u „nečijim cipelama“)

Ali i „biti zalepljen“ za nekoga & nešto, psihički & fizički & emotivno biti zavistan od nekoga ili nečega… Vraćanje nekome ili nečemu, pomirenje posle svađe. Predvidljivost, ponavljanje, vrteti se u krug, ciklus, stalno jedno te isto (ko pile u kučini) preterano oslanjanje na tuđu pomoć, kao i zavisnost od lekova & opijata…


Dnevno otvaranje

Резултат слика за ringRutinsko obavljanje poslova, moguće je da će te nekome nešto obećati ili pak da će neko vama da učini davno obećanu uslugu.

Druženje sa istomišljenicima ili odlazak u neki klub (čitaoca, kuvara…) Davanje saveta ili pružanje usluga. Biti nekome „pri ruci“ za pomoć.


Ljubav

Сродна сликаZa one koji su u vezi, naravno da će ova karta doneti još veću vezanost za partnera, posvećenost i želju da se u život te osobe unese još više lepih momenata. Takodje, može da ukaže i na ljubavnu izjavu, objavu veridbe ili braka.

Za one koji su u potrazi za ljubavlju, ova karta donosi u njihov život pozitivnu osobu sa kojom će provesti mnoge lepe trenutke, a moguće i ceo život.


Posao

Резултат слика за ring for moneyZa one koji imaju posao, ova karta donosi sklapanje novih ugovora, pregovori oko novih poslova i potenicjalno unapredjenje.

Za one koji traže posao, možda bi trebalo da pokušaju da „preko veze“ nadju radno mesto. Sada je odlična prilika za to.


Zdravlje

Резултат слика за ring for moneyOva karta se vezuje za hronične bolesti. Bolesti koje se ponavljaju. Pored pozitivnih karti može da ukaže na boljitak (ali ne i na oporavak)


Kombinacija

Nedeljne Karte 33 » Ključ « i Dnevne Karte 25 » Prsten «

Ova kombinacija donosi nova poznanstva, nove poslovne prilike, nove informacije koje će nam pomoći da bolje procenimo nešto za šta smo vezani ili nekoga od koga zavisimo (bilo da je reč o poslu, ili o domu)

Резултат слика за ring keyTakođe, ova kombinacija može da ukaže na dobro sporazumevanje i isplative pregovore sa ljudima na radnom mestu, uspešne intervjue za posao, dobijanje odobrenja za neki nov projekat koji može povoljno da utiče na platu.

Kombinacija koje će nam danas pomoći da ne samo damo dobar savet nekome, već i da nekome ulepšamo dan i to nečim sitnim, jedva primetnim (ili će to neko da uradi za nas)

Isto tako, kombinacija koja može da donese i suprotnu priču ~ oslobađanje od nekoga ili nečega od čega smo zavisili…


Сродна слика

Категорије: Ознаке: ,