02. Januar 2019. Sreda

02. Januar 2019. Sreda dan Merkura

Dan nam počinje konjunkcijom Sunca i Saturna na 11° Jarca. Mesec pre nego što bude promenio znak imaće 120°/60° sa SMČ JMČ i već od 10h prelazi u znak Strelca i odmah sklapa 120° sa Marsom iz Ovna.

Dinamična Sreda.

Jutro će nam biti malo usporeno, ali nov priliv snage i volje već kreće od podne. Puno obaveza i posla, kako po kući, tako i za one koji praznike provode na radnom mestu.

Sunce i Saturn će doneti koncentraciju i volju da se pokrenemo sa „mrtve tačke“, Mesec u Strelcu udružen sa Marsom iz Ovna doneće nam i snage da ostvarimo željene planove i organizacijom svakodnevnih obaveza.

Kontakt sa prijateljima sa kojima se dugo nismo čuli & videli. Odredjena nervoza će da nam mili uz kičmu i često ćemo „ispasti iz takta“ zbog sitnica, ali ćemo se i brzo vraćati u dobro raspoloženje.

Pazite se prehlada, kao i potencijalnih povreda (posebno donjih ekstremiteta) Smanjite slatko i ljuto, gledajte da vam hrana bude umerena, da ne bi bilo problema sa kiselinom u želucu i debelim crevom.


Lenormand Karta za danas je 19 » Kula «

Ovaj dan će najverovatnije da nam donese osećanje samoće, ili će nas osećaj usamljenosti pratiti kroz ceo dan., ali nam situacije neće dozvoliti da se i osamimo (što možda i nije loše)

Dužnost i obaveze na prvom mestu, danas baš i nije dan za opuštanje i zabavu. Dan namenjen više prikupljanju snage za dalje.

Moguć kontakt sa nekim državnim službenikom, radnicima na šalteru ili razgovor sa nadredjenima. Očekujte negodovanje, kritiku ili pak odbijanje.

Dan kada je potrebno reći „Ne!“ i distancirati se od nekih situacija i ljudi, i izdići se od svih loših i negativnih energija.


Kombinacija 16 » Zvezda « i 19 » Kula «

Ova kombinacija donosi želju za samoćom kako bi se pročistili na duhovnom nivou, meditacija, joga…

Dan kada ćemo vrlo racionalno i praktično da se postavimo prema našim željama i htenjima i odrediti sebi nove prioritete.

Ali isto tako i dan ispunjen velikim očekivanjima & nadanjima. Pa se pazite da se ne razočarate u ljude.

Kombinacija loša za medjuljudske i partnerske odnose, jer može da donese (ne)željeni prekid kontakta & odnosa (u želji da se ne zavisi ni od koga više ikada)

Категорије: Ознаке: ,