Nedeljna Lenormand Karta 12 » Ptice « od 24. Decembra do 31. Decembra 2018.

012pticePtice : 7 :karo:

~ uzbudjenje, živahnost (hiperaktivnost) stimulacija, zauzetost, multipraktik, zbrka, nervoza, stres, čitanje, govor, priča, tračevi, brbljanje o tajnama, kratkoročne situacije i razgovori, dopisivanje preko SMS napr, telefoniranje i razgovori u nedogled, površne priče, cenjkanje, „tvrdjenje pazara“, zabrinutost, ankcioznost, tražiti & moliti & preklinjati, manja okupljanja, sastanci koji kratko traju, haos, nedostatak koncentracije, skretanje pažnje, buka, galama, metež, uznemiravanje, mučnina & vrtoglavica, uzbuditi se, animirati nekoga ili nešto, briga i zabrinutost, refleksne instinktivne reakcije u ponašanju, domišljatost, snalažljivost, ponavljanje, kretanje, ići tamo amo (ko muva bez glave) stalne promene raspoloženja ili mišljenja ili ponašanja, stariji par & rodjaci, komšije, par nečega & nešto duplo.

~ lokacija : dnevni boravak, tamo gde se nalazi telefon ili TV, radio, muzički stub, kompjuter, buvljaci, pijace, kineske radnje, sekond-hend prodavnice, rasprodaje,

~ zdravlje : grlo, glasne žice, terapija razgovorom ili zvukom, mentalni problemi (autizam, ADHD, OKP, podvojena ličnost, gluvoća, muacnje, nemost… generalno zdravstveni problemi koji prvenstveno utiču na čula) hiperaktivnost, nedostatak koncentracije

~ vreme : Oktobar (nešto što se desilo u Oktobru, ili će se tek realizovati u Oktobru, ili je pak vezano za osobu koja je rodjena u Oktobru) potpuno neplanirana vremenska jedinica (ali namerno „pogurana“ da bi se nešto što pre desilo čak i ako mu za to nije vreme, preuranjeno, nepotrebno brzo)


Osnovna značenja : brbljanje, pričanje, tračevi, ogovaranja, problemi u sporazumevanju, neobavezni razgovori.

Obično ova karta ukazuje ne sve one osobe i situacije koje ne treba previše zdravo-za-gotovo prihvatati (jer ni one same sebe tako ne doživljavaju) Ovo su sve one situacije prolaznog tipa, sve one osobe koje usputno srećemo u toku dana, razmenimo par reči i nastavljamo dalje svojim putem.

Ova karta ukazuje na potrebu da se malo smani talasnje u glavi, da se malo uspori i poboljša koncentracija. Karta Ptice ukazuje na razmenu informacija, ali pola od toga ne mora (i obično i ne bude) ni tačno ni celovito.

Često, ova karta ukazuje na nešto iz dva dela, duplo, par, paralelno, obnovljeno (par ljudi, dve osobe, paralelni putevi, ponovljena prilika & šansa) stalno ponavljanje („vrteti istu ploču“ i čak je snažnija što se tiče cikličnog ponavljanja od Karte 25 Prsten)


12.jpg

Opis osobe : ovo je cvrkutava vesela osoba, pomalo nervozna i bez mnogo koncentracije. Voli da razgovara i da se druži, sva je lepršava i voli da izlazi u susret drugima (umela ona da pomogne, ili ne) I pojava ove osobe je vrlo slična njenom temperamentu. Primetna je, odeća joj je vesela, laganih materijala, lepih boja. Često, osoba je brzopleta pa i iz najbolje namere napravi neki problem u pokušaju savetovanja ili pomaganja, pa je treba ili samo saslušati ili zaobilaziti u potrazi za pravim savetom. Ni malo zlonamerna (sem u slučaju da okolne karte su loše) ova osoba je vaša najbolja komšinica, drugarica, rodjaka, sa kojom ste u mogućnosti da uz kafu i kolačiće izogovarate ceo komšiluk bez da uključujete puno mozak u celu priču. Ovo je dušu-dalo osobu za neki izlazak i opušteni provod.


Nedeljno otvaranje : u toku ove nedelje će akcenat biti na komunikaciji sa okolinom. Proverite dobro da li su sve informacije koje ste saznali tačne i potpune. Izbegavajte da dajete javna mišljenja o nekome ili nečemu, jer vam se to može vratiti kao bumerang i da na kraju bude priča da ste ogovarali nekoga iza njegovih ledja. Znatiželju i nemirni um utolite čitanjem neke knjige ili slušanjem opuštajuće muzike ili kroz meditaciju.


Ljubav : pošto je ovo karta koja se najviše vezuje za komunikaciju (ništa drugo joj nije bitno toliko koliko da PRIČA i PRIČA i PRIČA) za onoga koji je u vezi, moguće je da će imati prilike podrobno da se ispirča sa svojom lepšom (jačom) polovinom i da rasčisti neke stvari koje do sad nisu baš bile najjasnije (iako sve mora da uzme sa rezervom i da proveri sve informacije i kod nekog drugog, za svaki slučaj) Za onoga koji je sam, ovo sugeriše neobavezne izlaske i druženja sa možda potencijalnom simpatijom, ali će generealno sve da ostane na razgovoru i možda razmeni brojeva telefona.


Posao : za onoga koji ima posao, ovo je karta koja donosi nove poslovne ponude, dao-bog, pola od tih ponuda će moći maltene odmah da precrta kao moguće (više će da bude gradjenje kula u vazduhu) a takodje na poslu imaće puno razgovora i razmena ideja sa kolegama i predpostavljenima. Za onoga ko traži posao, ova karta donosi poziv na razgovor ili pak poziv koji će ga obavestiti o nekom konkursu za neko radno mesto.


Zdravlje : hiperaktivnost, pa samim tim podložnost stresu. Problemi sa pritiskom su takodje mogući. Potrebna je tišina i mir da bi se um doveo opet u ravnotežu. Često, može da pokaže i talasanje, slabu koncentraciju, pa i zaboravljanje (a uz loše karte, to može da bude i najava Alchajmera)


Astrološki : ova karta se vezuje za planetu Merkur (neki je vezuju za znak Vage , a neki je vezuju za planetu Uran )


Резултат слика за birds sparrows

Категорије: Ознаке: , , , ,