Lenormand Karta 31 » Sunce « za Nedelju 23. Decembar 2018.

031sunceSunce : A :karo:

~ uspeh, energija, prosvetljenje, osvetljenje, svetlo, napredak, izvrsnost, pobeda, slava, velika sreća, vitalnost, entuzijazam, motiv, snaga, hrabrost, volja, odlučnost, samopouzdanje, harizma, Ego, struja, vrelina, vrućina, temperatura, svesnost, muškost, leva hemisfera mozga

~ sunce, sunčevo svetlo & zraci, Leto, toplina, vrelina, svetlo, sjaj, blistavost, biti vidan, primetan, očigledan, osvetljenje (struja, lampe, grejalice itd…) šepurenje & plitkost & nedostatak dubine, površnost, s’cveta na cvet, pojava & izgled, dan, dnevno svetlo, budjenje, budnost, svesnost, jasno, sreća, veselje, proslava, odmor & raspust, prenos podataka (TV, radio) harizma, popularnost, slava, uspeh, extrovertnost, preduzetnički dug, samopouzdanje, motivacija, optimizam.

~ lokacija : pored bilo kojeg toplog objekta ili neke elektirčne sprave

~ zdravlje : energija, snaga, solarni pleksus

~ vreme : Leto (nešto što se desilo letos, ili će se realizovati u toku leta, ili pak vezana za osobu koja je rodjena u Letnjem periodu) Nedelja (nešto što se desilo već u Nedelju ili će se realizovati u Nedelju, ili pak ima veze sa osobom koja je rodjena u Nedelju) doba dana zora, tj jutro, od pre 1 dan ili za 1 dan.


Osnovna značenja : uspeh, energija, toplina, volja, život, vitalnost, odlučnost, humanost, dinamika, kreativnosti, prava sreća.


31

Opis osobe : ovo je osoba koja kada udje u prostoriju, sve oči su uprte u nju. Ona i da neće (a naravno, uvek hoće) ne može da prodje ne primećena. Optimista, pozitivac, generalno najglasnija u društvu, bodri, podstiče. Puna je pozitivne energije i urodjene topline. Njoj ništa nije teško, bez obzira koliko godina ima, uvek je u pokretu, svuda je ima. Generalno je svi vole, jer je obrazovana, mudra, ume da se snadje u bilo kojoj situaciji. Ovo je prijatelj koji je svetionik u buri. Čak ako i nije na nekom rukovodećem mestu, poznavaće ljude koji su na rukovodećim mestima. Ovo je muški princip Yanga (viša oktava muževnosti od karte Gospodin #28)


Dnevno otvaranje : pošto je ovo pozitivna karta, naravno da će vam dan biti lep. Osećaćete se kao Supermen. Imaćete volje i snage da uradite mnogo toga. Druženje sa prijateljima, medjusobno pomaganje. Ako se nadje neka loša karta pored, može da ukaže na probleme sa strujom ili grejanjem, ili će vam pregoreti sijalica.


U ljubavi : za sve koji su slobodni moguće je uskoro prijatno i lepo poznanstvo sa vrlo pozitivnom osobom koja im bukvalno može uneti novu energiju u život. Za one koji su u vezi, ova karta ukazuje na prelaženje na ozbiljniji nivo u tom odnosu, prihvatanje odgovornosti, želje da se usreći maksimalno druga strana. U oba slučaja i kvalitet i kvantitet je zasiguran.


Posao : za one koji traže posao, sa ovom pozitivnom kartom, može vam se ukazati lepa prilika da počnete da radite posao za koji ste se školovali i koji ćete jako voleti. Najverovatnije ćete ponudu za posao čuti od prijatelja ili nekog autoriteta. Za one koji već imaju posao, mogu očekivati skladan odnos kako sa nadredjenima, tako i sa kolegama. Unapredjenje, uspeh, napredovanje na društvenoj lestvici.


Zdravlje : ova karta donosi stabilnost i pokazuje vitalnost osobe, kada je bolest u toku, ukazuje na poboljšanje zdravlja. Najčešće se vezuje za zdravstvene probleme sa srcem, pritiskom, temperaturom organizma, snagu, imunitet. Takodje, može se povezati sa vidom i glavom.


Astrološki : naravno, ova karta se povezuje sa simbolikom planete Sunce.


Kombinacija Nedeljne Karte 15 » Medved « & Dnevne Karte 31 » Sunce «

 

Zanimljiva Nedelja. Kombinacija dve snažne, tople, optimistične karte. Puna kuća, puno srce što se kaže… a biće vala i pun stomak toplog domaćeg nedeljnog ručka…

Skladan odnos sa okolinom, dobro, predpraznično, raspoloženje. Planiranje kućnog budžeta, vikend-šoping, pripremanje za neku proslavu ili zabavu.

Lepe vesti stižu i daju nam „vetar u ledja“ bilo da se radi o poslu & finansijama, zdravlju ili pak ljubavi. Moguća su i nova poznanstva, ili pak pomirenje sa nekim.

Naravno, prevelika toplota neki put i ne donosi baš samo dobro. Pa tako ova kombinacija može da donese sukobe mišljenja zbog generacijskih razlika.

Zdravstveno, pak može da poveća temperaturu ili pak pogorša genetski nasledne bolesti. Što više tečnosti (vode, čajeva)

Категорије: Ознаке: , , , ,