Lenormand Karta 17 » Rode « za Subotu 22. Decembar 2018.

017rodaRode : Q :herc:

~ migracija, relokacija, kretanje, tanzicija, promena pravca, prelazak sa jednog na drugo mesto (iz jedne u drugu fazu) nešto što se već dogadja, ali još nije pri kraju, proces koji je intenzivan i oduzima puno vremena & snage & truda & nerava, prirodni ciklus života, ponavljanje & obnavljanje, vraćanje na nešto & ka nečemu & nekome, povratak, vraćati se unazat, instinkt, neminovnost nekog dogadjaja, unutrašnji svet osobe, osnova (esencija) nekoga & nečega, čežnja, nešto & neko ko nas „vuče“ ka sebi (a nema vidljivog razloga tj nešto ili neko ko se već duže vremena želi pored sebe) izmena, poboljšanje, nadogradnja, promena životnih ciljeva, vratiti se i pokušati ponovo, prepustiti sve da se prirodno razvija (kako je Sudbina naumila) prepuštanje (ali i dizanje ruku od nekoga ili nečega) nostalgija, čežnja za domom (ili prošlošću) transformacija, renoviranje, kompletna promena, reagovati instinktivno, spontano (nagonski) stav „Šta Bog da“, nadanje da će se nešto ili neko promeniti iz korena (ka pozitivu) progres, korak po korak, feksibilnost, adaptacija, privikavanje, reklama (veliki oglasi ~ 12 Ptice su mali oglasi)

~ lokacija : dimnjak, stepenište, lift, dizalica, krov

~ zdravlje : udovi, trudnoća, rodjenje, poboljšanje

~ vreme : Februar (nešto što se desilo ili će se desiti u Februaru ili je vezano za osobu koja je rodjena u Februaru) Utorak (nešto što se desilo ili će se desiti u Utorak, ili je vezan o za osobu koja je rodjena u Utorak) kada se menjaju godišnja doba, sledeća etapa nečega (ja dodajem ~ i rodjendan)


Osnovna značenja : promena, putovanje, selidba, dolazak ili odlazak, vraćanje, ponovni susret.

Takodje se vezuje za nove početke, nove mogućnosti, kao i za prinovu, trudnoću & bebu, tj sve ono što pitaču može da donese lepe promene, sreću i prosperitet u životu.


17.jpg

Opis osobe : osoba koja je visoka, ima duže ekstremitete. Uvek u pokretu, čak i kada sedi, ova osoba makar „priča“ (maše) rukama i gestikulacijom dodatno obajšnjava to što priča. Ali, njeno ponašanje i pojava je ipak dostojanstveno i graciozno. Često putuje, upoznata je sa raznim stranim zemljama, moguće je da poznaje puno stranih jezika. Elokventna, mudra, tradicionalista. Uvek završava ono što je započela. Verna porodici i korenima. Ono što je specifično kod ovih osoba jeste njihov tihi govor (opšte poznato da prave Rode nemaju glasne žice) Ove osobe su metereopate i ne trpe ružno vreme, pa čak im i raspoloženje često bude uslovljeno vremenskim prilikama. Ovo su „dnevne“ osobe, retko kad će ova osoba biti budna noću, ako ne mora, nije tip za žurke i diskoteke, već više za porodična okupljanja i klasične sedeljke oko raskošno uredjene trpeze (jer su po prirodi gurmani)


Dnevno otvaranje : ako vas nešto mučilo predhodnih dana, ovaj dan je kao stvoren da rešite misteriju i izadjete iz problema. Možda ćete morati da odete negde da bi rešili taj problem, ili pak će neko morati da dodje do vas. Promenljiv dan, kako sa dešavanjima, tako i sa vašim raspoloženjem. Možda se javi želja za nekom promenom. Ostvarite je danas.


Ljubav : za osobu koja je već u vezi, ova karta nedvosmisleno ukazuje na potencijalni brak ili prinovu u porodici. Ako osoba traži ljubav – ova karta sugeriše dolazak ozbiljne osobe, tradicionalnih vrednosti sa kojom će vrlo brzo moći da uspostavi stabilnu vezu (pa i poorodicu) Ovo je karta koja savetuje : vreme je da se puštaju koreni i izgradi krov nad glavom nove porodice.


Posao : za sve zaposlene, ova karta pokazuje pohvalu, napredak, bonus pored plate, pa čak i promenu radnog mesta, na bolje. Moguće je da će na radnom mestu doći do promena vezanih ili za neka putovanja ili ljude & poslove iz inostranstva (sve zavisno od Nedeljne Karte) Za sve one koji traže posao, savet ove karte je da pokušaju sa inostranim firmama ili preko ljudi iz inostranstva da nadju posao.


Zdravlje : poboljšanje raspoloženja i oporavak od bolesti. Čak i ako je duža bolest u pitanju, ishod će biti pozitivan, tj uskoro sledi oporavak.


Astrološki : ova karta se vezuje za znak Vodolije (neki je vezuju za simboliku 3 polja)


Kombinacija Nedeljne Karte 15 » Medved « & Dnevne Karte 17 » Roda «

 

Generalno, pozitivna kombinacija, tj Subota koja može da nam pomogne da polako, korak po korak, vratimo ravnotežu i harmoniju u naš život.

Dan ispunjen promenama u našem životu koje „diriguju“ osobe koje na neki način imaju veće pravo da donose odluke umesto nas, ili pak situacije Mundanog tipa na koje jedinka nema šanse sama da utiče.

Promene vezane i za dom i porodicu. Vesti ili dogadjaji koji će voditi ili ka proširenju porodice, ili pak odluci o renoviranju, ili pak razmišljanju & sprovodjenju u delo ideje o preseljenju.

Subota namenjena da slušamo starije i iskusnije od nas i da se učimo na njihovim životnim primerima kako ne bi pravili (dalje) grešeke u svom životu. Dan namenjen sazrevanju naše ličnosti.

Moguće je da će povremeno da bude sukoba mišljenja (i Medved i Rode su vrlo uporne i tvrdoglave Karte) i pokušaja nametanja ideja & stavova, tj potencijalni problem izmedju onih koji se prepuštaju sudbini i onih koji (panično) pokušavaju da drže sve pod kontrolom.

Početak vikenda nam može biti obojen nečijim povratkom sa puta ili pak obnovom kontakta sa osobom koju dugo nismo videli (a nije isključena ni opcija obnove nekakvog kontakta i sa bivšim partnerom & partnerkom)

Категорије: Ознаке: , , , ,